MITŐL SZEMÉLYRE SZÓLÓAK MANDALÁIM?

A mandala szó szanszkrit eredetű, jelentése kör. Maga a mandala évezredek óta használatos meditációs eszköz. A mandala hatásáról színei, formái alapján már sokat hallottunk. A színek hatása a szervezetre már orvosilag bizonyított, gondoljunk például a gyógy-lámpákra.

Amikor elhatároztam, hogy terápiás módszeremet mandala-festéssel egészítem ki, elkezdtem megfigyelni, hogy születési adataink kódját áthelyezve a csakrák számozására milyen csodás összefüggés van. A születési kód számait behelyettesítve a csakrák számozásával, azok színeit használva festem a terápiás, személyre szóló mandaláim.

A kódot úgy számoljuk ki, hogy születési adatainkat egyjegyűre kihozzuk. Tehát mondjuk a 26-ból 26/8 lesz. Ekkor megnézzük, hogy az alanynak van-e problémája a 2-es csakrán – szenvedélyek kordában tartása – , vagy a 6-os csakrán, ami a megérzések, spirituális törvényszerűségek témája.

A 8-ast nem kell külön vizsgálni, az az „angyali” 2-es.

Sok-sok esettanulmány után meggyőződtem, hogy igen, totális az összefüggés a születési adatok, az annak alapján megállapított kódok, és az élettörténet között. Nem akadt egyetlen kivétel sem, aki azokon a csakrákon, melyek születési adataiban szerepeltek, ne kapott volna kihívást, tanulási lehetőséget. Ezeket a számokat születésünkkor hozzuk magunkkal. Mivel ilyen tanulási szándékkal születünk le, életünkbe pont a megfelelő embereket fogjuk bevonzani. A szülőktől a tanárig, baráttól a párkapcsolatig pontosan olyan embereket vonzunk be, akik ezekre a témáknak megfelelően adnak nekünk leckéket. Mert az élet egy tanulás, a leckét pedig mi állítottuk össze, még odaát. Tehát még leszületés előtt magunk választottuk meg a témákat, melyben fejlődnünk kell, és természetesen bevonzzuk ezekhez a témákhoz a megfelelő „tanítóinkat”.

Sokszor érezzük, hogy a kapcsolataink nem könnyűek, de ilyenkor jó, ha tudjuk, hogy mi terveztük így, mi választottuk őket. Amikor a történeteket már kellő távolságból tudjuk kezelni, meg is köszönhetjük nekik a részvételüket, hisz nekik is sokkal könnyebb dolguk lett volna, ha édesen, aranyosan viselkednének velünk. De akkor nem lett volna lehetőség a tanulásra, fejlődésünkre.

Számmisztikában ezt a kódot sorsmisszió számnak nevezik. Ezt a számítási módot használja Dan Millman is Erre születtélcímű könyvében mint életfeladat rendszert.

Az ő elemzéseiből – ötvözve az én csakra-elemzésemmel – több is olvasható blogomban. Ugyanitt csakrákról is bővebben.


A cikk angol változata: Why Are My Mandalas Personalised?

Facebook Comments