Rólunk

Az Anyaföldről

Az anyaföld.hu egy új, de folyamatosan frissülő és bovülő portál, amelynek a célja, hogy egészséges életmóddal, ezotériával, pszichológiával és spiritualitással kapcsolatos cikkeket juttasson el az olvasókhoz.

Facebook

Egészséges életmóddal, ezotériával, pszichológiával és spiritualitással kapcsolatos cikkek.

Twitter

Kövessenek minket a Twitter portálon is! Csapatunk érdekes és tanulságos dolgokat oszt meg.

E-mail

Írjonak nekünk levelet a contact@anyafold.hu címre! Várjuk a leveleket , ajánlatokat , tippeket! 🙂

Történetünk

Sok ősi civilizáció hitte úgy hogy, az Anyaföld egy élőlény vagy valamilyen életforma. A föld elemeiből vagyunk teremtve és a bolygónk kapcsolatba hozható az emberiség születésével. A földünk bőséges táplálék forrás és ételt nyújt, ezért nem meglepő, hogy sokan Anyaföldnek hívják.

Az anyaföld.hu egy új, de folyamatosan frissülő és bovülő portál, amelynek a célja, hogy egészséges életmóddal, ezotériával, pszichológiával és spiritualitással kapcsolatos cikkeket juttasson el az olvasókhoz.

Praktikus tippekkel is szolgálunk. Hiszünk abban, hogy pozitív gondolkodásunk, különböző országokban és az élet különböző területén elért sikereink és tapasztalatunk egyedi módon tudja motiválni és segíteni olvasónk gondolkodását és ez által testi-lelki egészségét is.

Nézeteink

Nézeteink valamelyest tudományosak, de túllépnek a tudomány és a vallás dogmáján. Szemléletünk holisztikus (az embert egésznek tekintjük). Ez a szemlélet a gyógyászat és egyéb humán tudományok körében (újra) kezd elterjedni. Vannak akik azt állítják, hogy ez a holisztikus nézet a magyar nyelvben is megtalálható, s talán innen ered az, hogy a betegség hiányát EGÉSZ-SÉG-nek nevezzük.

“Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.”

 “Lustaság NEM fél egészség.”   🙂

Csapatunk

e-vastag

 

E.Vastag

Író

Ervin széleskörű tapasztalattal és tudással rendelkezik a spiritualitásban. Sok éven át tanulja és gyakorolja az energiával való gyógyítást,a meditációt,a személyiseg fejlesztést,a reinkarnációs utaztatást és a masszázst is.

 

E.Tolnay

 Író
 
Spirituális tanácsadással foglalkozom. A terápiát mandalák festésével egészítem ki. A színek hatása a szervezetre, már tudományosan bizonyítva van, tehát ötvözve az egyéb kezelésekkel a mandalák nemcsak szép, de hatásos tárgyak is. A spiritualitáshoz, mint nagyon sokunkat engem is egy betegség vezetett.