MINDEN ENERGIA

Minden energia és minden energiának rezgése van. Az auránk és gondolataink is rezgések amik mindent áthatnak. A testünk is az. A külső hatások is rezgések (szituációk, emberek, bolygóállások, táplálék, média, stb.) amik hátassal vannak a rezgéseinkre (érzelmeinkre, gondolatinkra és egészségünkre). De töled is sokat függ, hogy milyen mértékben és hogyan hatnak rád a külső hátások. Töled függ, hogy miként reagálsz rájuk és ezáltal azok is változnak. Ez a reakció lehet érzés, gondolat, tett vagy beszéd.

Minden ami bemegy (táplálék, víz, gyógyszer) vagy kijön (általában hang vagy beszéd) a szánkon, az valamilyen energiát továbbit. A szánk valójában egy fajta energia kapu. Mivel a tápláléknak is rezgése van, nem mindegy, hogy mit eszünk. Pl. bizonyos vallásokban kerülik az állati eredetű táplálékot (vagy annak bizonyos fajtáit) mert az állat félelme, szenvedése és haragja benne van a húsban energia szinten, ami valójában a gyilkolás eredménye. Az sem mindegy, hogy mit mondunk mert minden szónak rezgése van mint (pl. mantrák). A negatív beszédnek olyan rezgése van ami negatívan hat magunkra és másokra is (tehát kerüld a káromkodást). A negatív beszédnek egy része vissza is verődik másoktól és kölcsönösen felerösitheti a negatív érzéseket, így többszörösen negatívan hat (pl. veszekedéskor).


Az energiák folyamatosan kommunikálnak, a csakrák nyitódnak és zaródnak. Az energiák be tudnak vonzani dolgokat és eseményeket, de ugyanúgy távol is tudják tartani ezeket. Minden a rezgéseken múlik. Ha ezek megváltoznak, a körülmények is megváltoznak. De ezt nem mindig könnyű magváltoztatni. Sok olyan könyv és videó utasítás van arról, hogy hogyan változtathatod meg az energiáidat (a körülményeket, az érzelmeket, az életed és a problémákat), de sajnos ez sokszor kevés. Például, pozitívan gondolkodni és vizualizálni a jóllétet nehez annak aki mindig negatívan gondolkodott és nehézségek között élt. Nagyon nehez valtozást előidézni annak, akinek hiányzik a tudása, tapasztalata és a készsége ezen a téren. Nehéz változtatni a gondolkodásmódon és a szokásokon ha a vágyak és a birtoklás terén gondok vannak amik téveszméket sugallnak a boldogsággal kapcsolatban. De mivel minden változik, még ha nehézségek árán is, a körülmények változásra kényszerítenek. A meditáció, az ima, a mantrák, a jóga és az energiagyógyászat mind olyan eszközök amik segítenek könnyebben és gyorsabban haladni a pozitív változás útján.

Érdemes felfogni, hogy mint minden energia, a változó körülmények energiái is nagyon intelligensek − legyenek azok pozitívak vagy negatívak − és mindig tanítani akarnak bennünket valamire. Ezáltal lehetőséget adnak a belső változáshoz és fejlődéshez. Hidd el, hogy minden ami történik, miattad és érted történik, mert a világ az energiák törvényszerűségein alapszik aminek te is része vagy. Kutasd és figyeld az életed minden rezgését. Abban benne van a karmád minden rezgése. Értsd meg! Használd! Alakíts jól! AZ ERŐ LEGYEN VELED!

Facebook Comments