AZ ANYAGI BŐSÉG BEVONZÁSÁRÓL

Mit kell tudnia az anyagi bőség bevonzásáról? Mivel anyagi világban élünk, természetes, hogy mindenki szeretne jó anyagi körülmények között élni. A mandalák között is találunk számos bőség-bevonzó mandalát. Bár nagyon jó lenne, ha egyetlen mandalával megindíthatnánk az anyagi bőséget, de nem elég. Ez a téma nem annyira egyszerű, hogy egyetlen mandalával meg lehessen oldani a nagy problémákat is. Persze átmeneti javulást okoz, de az okot kell megszüntetni itt is.

malacpersely

Mi lehet az oka annak, hogy valaki nem vonza a pénzt? Először is van az életutad, amelyet szépen még leszületés előtt megszerkesztettél.. Ha ott azt vállaltad, hogy nehéz körülmények között éled az életed… túl nagy változást nem lehet létrehozni. A másik, ami még nagyot nyom a latba, a gondolataid. Amennyiben a pénzről negatív gondolatokat fogalmazol meg, ez szintén gátolja a beáramlást. Ugyanis a pénz is energia, mint minden. Ha úgy gondolsz rá, úgy programoztak gyerekkorodban, hogy a pénz piszkos, ezt a negatív energiát sugárzod. Vagy ha úgy gondolod, hogy a gazdagok mind szemetek, ez is rossz energia. Az sem tesz jót, ha bárminek a ki- vagy befizetésénél mindig mérges vagy, akár dühöngsz. Ugyanis ezzel a negatív energiával indítod útjára a pénzt, a pénz energiáját. Miért akarna hozzád visszajönni? Ha viszont mindig úgy gondolsz ezekben a pillanatokban a pénzre, hogy “de jó, hogy ki tudom fizetni, de jó, hogy van rá pénzem”, akkor ez jó programozás, szívesen tér majd vissza hozzád. Ráadásul, ha csak kuporgatsz és nem szeretsz kiadni pénzt azt éred el, hogy nem veszel részt a körforgásban, elakad nálad, ezzel ismét megakadályozod, hogy visszatérjen… hisz el sem indítottad..!

Az, hogy a tudatalattidban milyen negatív vélemények lapulnak a pénzzel kapcsolatban sokféle módszerrel meg lehet tudni. A tudatalattidban mindenre megvan a válasz, csak elő kell keresni. Több olyan páciensem is volt, aki nem mert gazdag lenni, mert előző életében például megölték a vagyonáért. Amikor ezzel jelen életében szembenézett roham tempóban javult az anyagi helyzete. Érdemes utána nézni, hogy változhasson az életed.

Facebook Comments