Anyaföld | Spirituális Cikkek

A nőknek, akik nem hagyják ott agresszív párjukat

Azoknak a nőknek, akik nem hagyják ott agresszív párjukat..! Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi lehet a mélyben azoknak a nőknek a lelkében, akiket...

Tovább

A Csillagegyekre Jellemző Szuperképességek

Minden csillagjegy más képességgel rendelkezik. Olvasd el rád melyik superképesség lenne jellemző ha a szuperhősök világában élnél..

Tovább
parkapcsolat

Gondolatok a Párkapcsolat Energetikájáról

Nagyon sokan nem értik a párkapcsolatok törvényszerűségeit. Például, hogy nem lehet mindkét félnek egyszerre, egyformán lángolni. Ezek ugyanis energiák. Ahogy az egyik nagyon közel megy, a másik óhatatlanul távolodik.

Tovább
megbocsatas

A megbocsátásról

Sokat olvashatunk arról, hogy nagyon sok betegségünk, testi fájdalmunk múlna, ha képesen lennénk a megbocsátásra. De a hogyanról nem sokat tudunk. A hétköznapi megbocsátás, mely elhatározásból, vagy vallási okból indul, nem mindig megy.

Tovább
gondolkodj pozitivan

Ha a Páciensnek Nincs „Hite” a Pozitív Gondolatok Hatásosságában

Kezelések során többször találkoztam ezzel a mondattal "én hiszek neked, de nem tudom elképzelni, hogy ez rám is hatna".

Tovább
kiarasztas

A Kiárasztásról

Mit kell tudni a kiárasztásról, ill. hogyan tudom bevonzani, amit szeretnék?

Tovább
energia

Minden Energia

Minden energia és minden energiának rezgése van. Az auránk és gondolataink is rezgések amik mindent áthatnak. A testünk is az. A külső hatások is rezgések

Tovább
emóció

Hogyan Lehet Rossz Hatással Rád Valami Ami Másoknak Örömöt Okoz?

A szavak érzelmeket váltanak ki. Nagyon sok ember teljesen másként reagál egy-egy szóra, mint a többség. A szeretet szó például nagyon rossz érzést kell abban, akinek a gyerekkora szeretet-hiányos volt.

Tovább

Az Anyagi Bőség Bevonzásáról

Mit kell tudnia az anyagi bőség bevonzásáról? Mivel anyagi világban élünk, természetes, hogy mindenki szeretne jó anyagi körülmények között élni. A mandalák között is találunk számos bőség-bevonzó mandalát. Bár nagyon jó lenne, ha egyetlen mandalával megindíthatnánk az anyagi bőséget, de nem elég.

Tovább
gyerekek

Ha a Gyermek Nem Úgy Viselkedik, Ahogy Nevelik

A gyermek nem úgy viselkedik, ahogy nevelik? Sokan fordultok hozzám azzal a kérdéssel, hogy miért nem olyan a gyermeked, amilyenre nevelted? Hogy lehet, hogy több gyermek esetén nagyon nagy különbség van a gyerekek között, pedig ugyanaz a szülőpár, és ugyanolyan géneket örökítettek?

Tovább


Style Switcher

12 Predefined Color Skins Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version