Anyaföld | Spirituális Cikkek

kiarasztas

A Kiárasztásról

Mit kell tudni a kiárasztásról, ill. hogyan tudom bevonzani, amit szeretnék?

Tovább
energia

Minden Energia

Minden energia és minden energiának rezgése van. Az auránk és gondolataink is rezgések amik mindent áthatnak. A testünk is az. A külső hatások is rezgések

Tovább
emóció

Hogyan Lehet Rossz Hatással Rád Valami Ami Másoknak Örömöt Okoz?

A szavak érzelmeket váltanak ki. Nagyon sok ember teljesen másként reagál egy-egy szóra, mint a többség. A szeretet szó például nagyon rossz érzést kell abban, akinek a gyerekkora szeretet-hiányos volt.

Tovább

Az Anyagi Bőség Bevonzásáról

Mit kell tudnia az anyagi bőség bevonzásáról? Mivel anyagi világban élünk, természetes, hogy mindenki szeretne jó anyagi körülmények között élni. A mandalák között is találunk számos bőség-bevonzó mandalát. Bár nagyon jó lenne, ha egyetlen mandalával megindíthatnánk az anyagi bőséget, de nem elég.

Tovább
gyerekek

Ha a Gyermek Nem Úgy Viselkedik, Ahogy Nevelik

A gyermek nem úgy viselkedik, ahogy nevelik? Sokan fordultok hozzám azzal a kérdéssel, hogy miért nem olyan a gyermeked, amilyenre nevelted? Hogy lehet, hogy több gyermek esetén nagyon nagy különbség van a gyerekek között, pedig ugyanaz a szülőpár, és ugyanolyan géneket örökítettek?

Tovább
ideje átgondolni

20 Perces Módszer Hogy Növeld a Teljesítményed

Az idő értékes; a szólás így szól “az idő pénz“. Ennek ellenére sokan nehezen tudják beosztani idejüket és azt effektíven felhasználni. Több ok is lehet ez a probléma mögött. De ez a 20 perces módszer segíthet.

Tovább
szeretet

Szeretet és Maximalizmus

Szeretsz mindent jól csinálni? Honnan tudod, hogy maximalista vagy? Az egyik módszer, hogy születési kódodat megnézve látsz benne egy 6-ost. Ebben az esetben születési feladatod a maximalizmus.

Tovább
majom a ketrecben

Az 5 Majom, a Létra és a Banán Kísérlet

Ha elolvassátok ezt a kísérletet, rájöttök, hogy az emberi társadalomra is sokszor mennyire jellemző ez a tanulságos történet a majmokról, a létráról és a banánról.

Tovább


Style Switcher

12 Predefined Color Skins Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version