Anyaföld | Spirituális Cikkek

megbocsatas

Becsüljük, értékeljük a másikat!

Nagyon sok szó esett már az önbecsülésről. De ahhoz, hogy az önbecsülésünket megtépázzák, sokszor nem elég saját lebecsülésünk, kellhet hozzá a leértékelő partner.

Tovább
megbocsatas

A Rák és a Kemoterápia

A rák és a kemoterápia témájában már nagyon sok véleményt olvashattunk. Sok megosztást, cikket láthattunk azzal kapcsolatban, hogy mennyire teszi tönkre az egész szervezetet mellékhatásként a kemoterápiás vegyi anyag.

Tovább
megbocsatas

Megbocsátottál-e valóban?

Sokszor hallunk, olvasunk a megbocsátás a hasznosságáról. A téma iránt érdeklődők között viszont sokan vannak, akik bár meg vannak győződve, hogy megbocsátottak az ellenük vétkezőknek, az nem mindig a valóság.

Tovább
megbocsatas

A Negatív Gondolatok és Szavak Hatásáról

Nagyon sokszor halljuk, hogy amire fókuszálsz, vagy amit mondogatsz, azt bevonzod, de még mindig nem értik sokan, miért ártalmasak a negatív gondolatok.

Tovább
megbocsatas

Bocsáss Meg Magadnak

Bocsáss Meg Magadnak. Spirituális berkekben, könyvekben, cikkekben nagyon sok szó esik a megbocsátásról. Régebben az egyház is ezt ajánlotta, csak nem adtak hozzá módszert.

Tovább
szülő-gyerek kapcsolat

A szülő-gyerek kapcsolatról - a teljesség igénye nélkül

Ha a gyermek csak figyelemre vágyik. Nagyon sokszor a gyermek rosszalkodása mögött semmilyen negatív szándék nincs, csak figyelemre vágyik.

Tovább
hus

A Húsevésről: Gyilkosok Vagyunk-e?

Gyilkosok Vagyunk-e? Az utóbbi hónapokban egyre többet gondolok azokra a szegény és tehetetlen állatokra amiket megölünk vagy megöletünk (direkt vagy indirekt módon), hogy megegyük a húsukat.

Tovább


Style Switcher

12 Predefined Color Skins Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version