Anyaföld | Spirituális Cikkek

megbocsatas

A Negatív Gondolatok és Szavak Hatásáról

Nagyon sokszor halljuk, hogy amire fókuszálsz, vagy amit mondogatsz, azt bevonzod, de még mindig nem értik sokan, miért ártalmasak a negatív gondolatok.

Tovább
megbocsatas

Bocsáss Meg Magadnak

Bocsáss Meg Magadnak. Spirituális berkekben, könyvekben, cikkekben nagyon sok szó esik a megbocsátásról. Régebben az egyház is ezt ajánlotta, csak nem adtak hozzá módszert.

Tovább
szülő-gyerek kapcsolat

A szülő-gyerek kapcsolatról - a teljesség igénye nélkül

Ha a gyermek csak figyelemre vágyik. Nagyon sokszor a gyermek rosszalkodása mögött semmilyen negatív szándék nincs, csak figyelemre vágyik.

Tovább
hus

A Húsevésről: Gyilkosok Vagyunk-e?

Gyilkosok Vagyunk-e? Az utóbbi hónapokban egyre többet gondolok azokra a szegény és tehetetlen állatokra amiket megölünk vagy megöletünk (direkt vagy indirekt módon), hogy megegyük a húsukat.

Tovább

A nőknek, akik nem hagyják ott agresszív párjukat

Azoknak a nőknek, akik nem hagyják ott agresszív párjukat..! Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi lehet a mélyben azoknak a nőknek a lelkében, akiket...

Tovább

A Csillagegyekre Jellemző Szuperképességek

Minden csillagjegy más képességgel rendelkezik. Olvasd el rád melyik superképesség lenne jellemző ha a szuperhősök világában élnél..

Tovább
parkapcsolat

Gondolatok a Párkapcsolat Energetikájáról

Nagyon sokan nem értik a párkapcsolatok törvényszerűségeit. Például, hogy nem lehet mindkét félnek egyszerre, egyformán lángolni. Ezek ugyanis energiák. Ahogy az egyik nagyon közel megy, a másik óhatatlanul távolodik.

Tovább
megbocsatas

A megbocsátásról

Sokat olvashatunk arról, hogy nagyon sok betegségünk, testi fájdalmunk múlna, ha képesen lennénk a megbocsátásra. De a hogyanról nem sokat tudunk. A hétköznapi megbocsátás, mely elhatározásból, vagy vallási okból indul, nem mindig megy.

Tovább
gondolkodj pozitivan

Ha a Páciensnek Nincs „Hite” a Pozitív Gondolatok Hatásosságában

Kezelések során többször találkoztam ezzel a mondattal "én hiszek neked, de nem tudom elképzelni, hogy ez rám is hatna".

Tovább


Style Switcher

12 Predefined Color Skins Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version